Na gevulde speculaas en speculaasbrokken kunnen pepernoten natuurlijk niet ontbreken. Laat het heerlijk avondje nu maar komen…

Droge ingrediënten
100 g rijstmeel
100 g boekweitmeel
2 el arrowroot
1 tl wijnsteenzuurbakpoeder
2 el kokossuiker
4 tl koekkruiden

Natte ingrediënten
60 ml rijstolie (of zonnebloemolie)
4 el rijststroop

Werkwijze
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng alle droge ingrediënten in een kom goed door elkaar.
Voeg de rijstolie en rijststroop toe en kneed alles tot een samenhangend deeg.
Draai kleine bolletjes van het deeg en leg die op de bakplaat.
Druk de bolletjes plat met de bolle kant van een lepel.
Zet ongeveer 12 minuten in de oven.

Strooien maar!
Een gezellige Sinterklaasavond gewenst!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.