Wortelkoeken
Deze bakpagina staat vol lekkers voor iedereen die gezond(er) wil snoepen.
Alle ingrediënten zijn puur natuur, en de recepten zijn zonder gluten, suiker, ei, koemelk, gelatine en gist. Ze bevatten meestal ook geen soja, noten en zuivel.
Heb je last van voedselallergieën en/of -intoleranties, me/cvs, candida of hypoglycemie? Dan zijn de jaren zonder iets lekkers bij de thee nu voorbij! Sommige recepten zijn ook geschikt voor vegetariërs, veganisten en rawfoodies.
Bakken zonder kant en klare pakjes en met volwaardige ingrediënten is letterlijk andere koek. Je gebruikt alternatieven waarvan je misschien nog nooit gehoord hebt, en je gaat anders en creatiever te werk. Probeer het eens! Misschien raak je net zo verslingerd als ik.
Ik bak biologisch. Alle ingrediënten zijn dan ook te koop bij de natuurvoedingswinkel.
Veel succes en geniet ervan!
Pompoen & gember muffins
Deze schandalig lekkere muffins zijn bij uitstek geschikt als comfort food voor winderige herfst- en koude winterdagen. Alle eer aan Lisette Kreischer. Het oorspronkelijke recept komt uit haar ecofabulous bakboek ‘Lisette in Luilekkerland’ (pag. 44). Op mijn vraag of...
Ham-kaas muffins
Deze muffins passen goed als hartige snack bij een high tea. Maar als lunch zijn ze ook heerlijk, vooral bij een kop soep of salade. Warm zijn ze het lekkerst. Wil je ze niet dezelfde dag eten, vries ze dan in zodra ze zijn afgekoeld. Droge ingrediënten 50 g...